Vliegtuig Homepage

Home           Nieuwsfoto's    

 


Nieuwsfoto's en foto's van lezers

- - Februari / Maart 2007 - -

Boeing 757 Astraeus
Een niet-alledaagse bezoeker van Schiphol was dinsdag 27 maart deze Boeing 757 G-OJIB van de Britse luchtvaartmaatschappij Astraeus, gefotografeerd door Jan Vet.CRJ Air Nostrum
De nieuwe zomerdienstregeling van Schiphol omvat onder andere een nieuwe lijndienst van de Spaanse luchtvaartmaatschappij Air Nostrum. De maatschappij vliegt met een Bombardier CRJ200 naar Santander in Noord-Spanje. De dienst startte op 25 maart en Jan Vet fotografeerde die dag de EC-IKZ op de Kaagbaan.
KLM winglets
KLM heeft de eerste Boeing 737-800 met winglets, de PH-BXV, in gebruik genomen. Zondag 25 maart werd het toestel op Schiphol gesignaleerd door Ruud de Leeuw.
(Ruud de Leeuw Aircraft Pictures)Metro EAE
De Duitse regionale luchtvaartmaatschappij European Air Express, EAE, vliegt gewoonlijk met de ATR42 op de lijndienst naar Schiphol. Zondag 11 maart was het voor de variatie deze Fairchild Dornier SA-227DC Metro 23, gefotografeerd door Jan Vet.ERJ-145 City Airline
City Airline is een Zweedse maatschappij die vanaf Gothenborg Landvetter naar diverse Europese bestemmingen lijdiensten vliegt, maar (nog?) niet naar Amsterdam. Toch was er zaterdag 10 maart een Embraer ERJ-145 van deze maatschappij op Schiphol, zoals op deze foto van Jan Vet te zien is.A320 Clickair
Clickair is een recent door Iberia opgerichte prijsvechter, die begin maart de Iberia-vluchten vanaf Schiphol naar Barcelona overnam. Ruud de Leeuw fotografeerde een vertrekkende Airbus A320 van Clickair in een fraai voorjaarszonnetje op Schiphol.
(Ruud de Leeuw Aircraft Pictures)


Antonov An-124 Libyan Air Cargo

Een spectaculaire bezoeker op Schiphol was op zondag 25 februari deze schitterende Antonov An-124 van Libyan Air Cargo (5A-DKL), tweemaal vastgelegd door Jan Vet.

Antonov An-124 Libyan Air CargoBoeing 767 Air Astana

De KLM heeft de Boeing 767-300 PH-BZI buiten dienst gesteld en de nieuwe gebruiker wordt Air Astana uit Kazachstan. Het toestel is in z'n nieuwe jasje op 17 februari gefotografeerd op Schiphol door Ruud de Leeuw.
(Ruud de Leeuw Aircraft Pictures)
Boeing 737-300 Mistral

Jan Vet fotografeerde op Schiphol deze Boeing 737-300QC van Mistral Air, een dochter van Poste Italiane die sinds kort met dit type vliegt.


Foto's insturen?

- Verder naar April - Mei - Juni 2007....

Nieuws- en Lezerfoto's 2007
Februari - Maart

April - Mei - Juni

Juli - Augustus - September

Oktober - November - December


Nieuwste foto's


Zoek op deze site:

Aangepast zoeken


© Tekst en foto's © Copyright: De Vliegtuig Homepage ©
© Overname zonder toestemming verboden ©

De
Vliegtuig Homepage

Alles over moderne verkeersvliegtuigen


Nieuwsfoto's